Gratis verzending boven €100,-

Over Mischa

Mischa Hulshof wist al vanaf jongs af aan dat hij met bloemen wilde werken. Dat hij uiteindelijk Bloemsierkunst ging studeren was dan ook geen verrassing. Tijdens zijn opleiding groeide zijn passie en talent en zocht hij naar meer uitdaging binnen het vakgebied. Deze uitdaging vond hij in New York waar hij stage heeft gelopen bij een bedrijf dat zich richt op grote styling projecten waarbij bloemen de hoofdrol spelen. Eenmaal terug uit New York wilde Mischa niets liever dan dat, en is hij na zijn opleiding gaan werken voor datzelfde bedrijf.

Na enige tijd is hij teruggekomen naar Nederland, maar al snel kreeg hij via via de vraag om in Riyad voor de koninklijke families de bloemen te verzorgen. Dit deed hij 2 maanden lang in samenwerking met een local based project bureau.

Terug in Nederland start hij zijn eigen bedrijf. Vanwege de vele opdrachten die hij binnenkreeg groeide zijn bekendheid. Zo is zijn werk verschenen in bladen als Volkskrant Magazine en vtwonen, en heeft hij meegedaan aan het tv-programma Hollands beste bloemstylist.

Of het nu gaat om grote projecten of particuliere boeketten, bij elke opdracht wordt er aandachtig en gepassioneerd gewerkt aan een unieke creatie.

Mischa Hulshof About
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.